Edetabelisse mahtus kaks uut tulijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste vallas munaäriga tegelev Andres Puksov (vasakul) ja puiduettevõtja Kuldar Veere on uued nimed Eesti 500 rikkaima inimese pikas nimekirjas.
Sangaste vallas munaäriga tegelev Andres Puksov (vasakul) ja puiduettevõtja Kuldar Veere on uued nimed Eesti 500 rikkaima inimese pikas nimekirjas. Foto: Fotomontaaž: Arvo Meeks

Äripäeva koostatud rikaste edetabelis paistab silma viis tihedamalt Valgamaaga seotud ettevõtjat. Kaks neist on sel aastal uued nimed.

Üks neist on Andres Puksov, kes omab Sanlind OÜd, mis tegeleb Sangaste vallas linnu- ja teraviljakasvatusega. Väidetavalt on Puksovi vara väärtus 9,1 miljonit eurot, tänu millele maandus ta tabelis 291. kohale.

Teise uue tulijana kindlustas edetabelis 489. koha endine Otepää vallavanem Kuldar Veere. Tema vara hindab Äripäev 5,5 miljoni euro suuruseks. Seotud on Veere puidu- ja saematerjali tootjaga Rait, kus on vara suuruselt kolmas omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles