Eakad noppisid asjatundjate jutust tervisenippe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Südameapteegi esindus mõõtis kõigil soovijatel väikese tasu eest tervisenäitajaid. Martin Noormetsa vererõhku mõõdab apteegi juhataja Kaie Tammik.
Valga Südameapteegi esindus mõõtis kõigil soovijatel väikese tasu eest tervisenäitajaid. Martin Noormetsa vererõhku mõõdab apteegi juhataja Kaie Tammik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa eakad tähistasid rahvusvahelist eakate päeva eneseharimisega. Terviseseminaril Valga kultuurikeskuses said huvilised teadmistepagasit täiendada, töötubades aga testida praktilisi oskusi.

Kultuurikeskuse saali kogunes kolmapäeval üle paarisaja maakonna eaka, neist enamus naised. Mehi võis kokku lugeda ehk paarikümne ringis. Rahvas sai väikese tasu eest kontrollida oma tervisenäitajaid ning seda võimalust agarasti ka kasutati – järjekord ei tahtnud selle laua juures kuidagi lõppeda.

Vanaemadele ja -isadele tõid muusikalise tervituse Kasekese lasteaia mudilased, kes oma juhendaja Signe Saarniidu klaverimängu saatel esitasid kuus lustakat lastelaulu. Pärast Valga linnavolikogu esimehe Ivar Undi tervitust viis Valgamaa tervisenõukogu liige Marika Ein saalisolijatele läbi väikese virgutusvõimlemise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles