Sulev Valner manitses võimalusi kasutama

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Valner
Sulev Valner Foto: Elmo Riig / Sakala

Kagu-Eesti tegevuskava koostamise koordinaator Sulev Valner ütles täna Valga ettevõtluskonverentsil kava tutvustades, et piirkonnal on nüüdsest võimalus oma ammuste murede ja probleemidega riigivalitsejate teadvusse jõuda.

«Ettevõtlus tähendab võimaluste kasutamist, millegi ette võtmist vastandina võimaluse käestlaskmisele. Ka see, et valitsusliit on otsustanud teha eraldi Kagu-Eesti tegevuskava, on ühe uue võimaluse avanemine meie piirkonnale. Võimalus saada mingite vajalike teemadega paremini pildile, leida lahendusi ammustele muredele, saavutada maakondade üleseid kokkuleppeid,» ütles Valner.

Valneri hinnangul seisab praegu küsimus selles, kas me käitume selle võimalusega nagu ettevõtjad või laseme selle sisuliselt käest, kirjutades sinna kavasse vaid selliseid asju, mida ka ilma selleta nagunii tehtaks.

Valitsuskoalitsiooni algatatud Kagu-Eesti tegevuskava valmib käesoleva aasta lõpuks. Tegevuskavas on peafookus ettevõtlusel ja töökohtadel. «Inimestel, et nad Kagu-Eestisse elama jääks või tuleks, peab olema siin tööd,» ütles Valner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles