Maakond vajab arenguks kiirelt uusi töökohti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluskonverentsile Valga kultuurikeskusesse tuli teisipäeval kohale üle saja huvilise, kelle hulgas ametnikke, teadureid ning ettevõtjaid. Poole publikust moodustasid Valga gümnaasiumi gümnasistid, kellest tulevikus võivad saada ettevõtjad. Teiste seas pidas ettekande ka Tartu Ülikooli regionaalplaneeringu dotsent Garri Raagmaa (ees paremal).
Ettevõtluskonverentsile Valga kultuurikeskusesse tuli teisipäeval kohale üle saja huvilise, kelle hulgas ametnikke, teadureid ning ettevõtjaid. Poole publikust moodustasid Valga gümnaasiumi gümnasistid, kellest tulevikus võivad saada ettevõtjad. Teiste seas pidas ettekande ka Tartu Ülikooli regionaalplaneeringu dotsent Garri Raagmaa (ees paremal). Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtluskonverentsil Valga kultuurikeskuses jagasid teadustöötajad, ametnikud ja ettevõtjad ideid ja soovitusi, kuidas maakonna arengule kaasa aidata. Kõlama jäi, et sihid tuleb kõrgele seada.

Konverentsi avas Valga maavanem Margus Lepik, kes rõhutas avaliku sektori ja ettevõtete vahelise koostöö tähtsust.

Valgamaa arenguagentuuri juhataja Rein Org arutles teemadel, kuidas avalik sektor saaks ettevõtjaid aidata, miks neid on vaja toetada ning millist nõu ja abi saab arenguagentuurist. «Avastagem võimalused, mis Valgamaal on, ja kasutagem need oskuslikult ära,» soovitas Org alustavatele ettevõtjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles