Augusti horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

August sai nime Rooma keisri Augustuse järgi. Kuna sellele eelnevas Julius Caesari nime kandvas kuus ehk juulis on 31 päeva, ei tohtinud Augustuse auks nimetatud kuus päevi vähem olla.

Astroloogiliselt on tänavune august pingeline ja rahutu. Palju on planeetide pingeaspekte, eriti kuu esimesel kümmepäevakul. Rahutud on eelkõige Neitsid, selles päikesemärgis liiguvad ühinenud Veenus ja Marss. Teisi mõjutavad planeedid vähem. 23. augustil liigub päike Neitsi märki. Algab viimane suvekuu.

Jäär. Erinevalt paljudest teistest tunnete ennast kuu alguses küllaltki hästi. Teis on nii hoogu kui enesekindlust. Viimast jagub viimase kümmepäevakuni, siis tunnete, et vaja on lahendada nii töö kui isikliku eluga kaasnevaid probleeme.

Sõnn. Tahate vabaneda kõigest liigsest ja mõttetust: suhetest, tööst ja kohustustest. Kõigepealt hoolitsege aga selle eest, et peresuhted oleksid korras, alles kolmandal dekaadil jagub aega ja jõudu ka muud ette võtta. Seda nii tööl kui suhetes partneritega.

Kaksikud. Kosmilised pinged mõjuvad teile hoopis iseäralikult: olete tulvil optimismi, teotahet, soovi kõike muuta. Aga siin on ka oht: nii võite sattuda avariisse või teha endale muul moel liiga. Hoolimata ohtudest on see ere ja kauaks meelde jääv aeg. Kuu lõpu eel teie hoog raugeb.

Vähk. Kerge ei saa olema, kuna tegutsemistahet on rohkem kui õnnestumise võimalusi. Nii võib mõnigi hea kavatsus jääda teoks tegemata. Te ei oska või ei suuda kõige tähtsamale keskenduda, raiskate end liialt. Enne kuu viimast nädalat ei tasuks kõige tähtsamat ette võtta.

Lõvi. Murranguline kuu – kas edaspidi ülesmäge või vastupidi. Kõik muutub, ka isiklik elu. Mõtelge, siis alles tegutsege! Võimukus sihile ei vii! Kuu keskel tegutsete juba mõistusepäraselt, olete ettevaatlikum. Viimasel viispäevakul suudate mõnedki kavatsused teoks teha.

Neitsi. August pole teie kuu, eriti just selle esimene pool. Tunnete, et teid ei mõisteta. Kuu teisel poolel enesetunne paraneb, olete kannatlikum, loomingulisem ja targem. Tulemusi näete kohe: nii töös kui suhetes partneriga.

Kaalud. Tahaksite olla sõltumatu, kuid teid ümbritseval on oma mõju. Siis kipute usku kaotama. Teie ülesanne oleks olla lähedastele toeks, hoida neid tegemast vigu, sest nii kaitsete ka ennast. Kolmandal kümmepäevakul ärge avameelitsege, teil võib olla vaenlasi.

Skorpion. Mida suurem vastasseis, seda võimukam olete. See toob ka edu, kui te lausa rumalaid vigu ei tee. Kuu lõpp on teie tõusu algus.

Ambur. Soov ennast teistele vastandada viib lõpuks segadusse. Tulemuseks konfliktid, laustüli, halvimal juhul avarii. Kuu teisel poolel oskate oludega paremini kohaneda ja siis on ka tehtud otsused õiged. Kuu lõpul on võimalik uus või parem töökoht leida.

Kaljukits. See on vaimse uuenemise aeg. Soovitus: ärge sekkuge võõraste ellu ega tülisse, muidu kaotate ainult enesekindluse ja -usu. Teile on aga sõpru ja optimismi hädasti vaja.

Veevalaja. Muudatused elus ja armastuses, kuigi esialgu tuleb teiste muredega tegelda. Kuu teisel poolel saate ka endale mõelda. Vajate sõpru ja liitlasi, üksi jäädes peate kasutama kõrvalteid. Kuu lõpp on alustatu lõpetamise aeg.

Kalad. Paljud mõtlevad rahale. Ärge ainult sellest liiga palju rääkige, võite leida väga kahtlasi uusi tuttavaid – eriti, kui olete reisil. Kuu teine pool on esimesest palju parem: võite leida uue partneri, sponsori või isegi armastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles