Valga pallurid alustasid Balti liigat võidukalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 14. oktoobril võõrustas Valga / Maks & Moorits kodusaalis TLÜ/Kalevi meeskonda, kui maha peeti korvpalli Balti liiga hooaja esimene mäng.

Juba esimestest minutitest haaras juhtohjad kodumeeskond. Paari minuti jooksul läks Valga 7 : 0 juhtima ja kuigi Kalev avaldas kõva vastupanu, siis Valga pallurite kiire 11 : 2 vahespurt viis nad esimese veerandi järel juhtima 26 : 15. Teine veerandaeg kulges Kalevi domineerimisel ning vastaste selge ülekaal lauavõitluses jättis kodumeeskonna selgelt hätta. Siiski hoidsid Valga tabavad kolmesed meeskonda mängus ning poolajale mindi 50 : 42 kodumeeskonna juhtimisel.

Kolmandal veerandil vähendasid kalevlased vahe nelja punktini, kuid pärast väikest mõõna sai Valga oma mängurütmi tagasi ning enne veerandaja lõppu oli vahe taas turvaliselt 14punktiline. Lõpusireeni kõlades tabas Kalevi pallur Reimo Tamm veel täpse kolmese ning viimasele veerandile mindi Valga juhtimisel seisuga 70 : 59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles