Valga korvpallurid jäid võiduta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 17. oktoobril peeti Valga spordihallis maha Alexela korvpalli meistriliiga kohtumine BC Valga / Maks & Mooritsa ning Tartu Ülikool / Rocki vahel.

Valga spordihalli kogunenud paarsada inimest said nautida suurepärast vaatemängu. Esimene veerandaeg kulges külaliste juhtimisel ning väikesele vaheajale mindi 19 : 14 TÜ/Rocki juhtimisel. Teisel veerandajal aga ei suutnud tartlased rohkem kui viis punkti visata. Valga pallurid seevastu jätkasid samas tempos ning poolaja lõppedes juhtis kodumeeskond 27 : 24.

Kolmas veerandaeg algas mõlemale meeskonnale tarmukalt ning Valga hoidis oma edu nelja punkti peal. Siis aga suutsid tartlased üles leida pisut kiirema käigu ning kiirelt tehti 10 : 0 vahespurt. Veerandaja lõpuvilega koos sopsas Valga mängija Juris Aleksejevs kaugviske korvi ning viimasele veerandajale mindi viigiliselt 46 : 46.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles