Naiskodukaitsjatel jääb lõnga üle

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetatud lõngad, sokid ja kindad Naiskodukaitse Otepää jaoskonna ruumides Otepää vallavalitsuses.
Annetatud lõngad, sokid ja kindad Naiskodukaitse Otepää jaoskonna ruumides Otepää vallavalitsuses. Foto: Monika Otrokova

Naiskodukaitse Otepää jaoskond algatas heategevuskampaania Ukraina puudustkannatavatele inimestele, mille käigus kutsuti inimesi üles annetama villast lõnga. Praeguseks on üleskutsele vastanud mitu lahket annetajat. Nüüd ootavad Otepää naiskodukaitsjad osavate näppudega kudujaid, kes annetatud lõngast sokke ja kindaid kooksid.

Naiskodukaitse Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus mainis, et sokke-kindaid on valmis kuduma lisaks naiskodukaitsjatele MTÜ Karukäpp liikmed, kuid vaatamata sellele jääb veel lõnga üle.

«Kutsun üles kõiki kudujaid andma oma panus Ukraina puudustkannatavate inimeste heaks ning kuduma sokke ja kindaid. Kellel lõnga napib, andke julgesti teada – jagame seda meeleldi ka teiega,» rääkis Mõttus. «Kudumid toimetatakse 10. detsembriks Naiskodukaitse kontorisse Tallinnas ning sealt saadetakse need teele Ukrainasse.»

Valminud tooteid saab tuua tööaegadel novembri viimasel nädalal Otepää vallavalitsusse. Kellel pole võimalik valmis esemeid ise tuua, palutakse sellest teada anda Naiskodukaitse Otepää jaoskonna esinaisele Mari Mõttusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles