Kestuskrossis võidutsesid Siim Vaide ja Rene Rannikko

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilaski kestvuskross.
Vilaski kestvuskross. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Vilaski krossirajal peetud Valga lahtistel meistrivõistlustel kestuskrossis võttis soolotsiklitel võidu Rene Rannikko. ATV & quadracer'ite klassis maitses võidurõõmu aga Siim Vaide klubist RedMoto.

Pikk võistluspäev Vilaskil lõppes ATV ja guadracer'ite võistlussõiduga, kus pooleteise tunni jooksul suutis 5,5 kilomeetri pikkusele rajale ainsana 15 ringi peale teha Siim Vaide. Ringiga jäid Vaidest maha Argo Abel, Kevin Saar ja Sander Parts. Neist Saar noppis sellega harrastajateklassi esikoha.

Päeva pikimal võidusõidul võtsid omavahel kahe tunni jooksul mõõtu soolotsiklid. Võitis KTMil kihutanud Rene Rannikko, kelle nimele jäi ka päeva parim ringiaeg 5:32.734. Absoluutarvestuses järgnesid talle Jan Jakobson Kawasakil ja Tarmo Jaasi Tamm KTMil. Osales ka üks õrnema soo esindaja, Otepää neiu Maarja-Liis Järvekülg-Luoma jõudis läbida seitse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles