Volikogu sporditoetusi ei arutanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel pärjati Valga Käval Eesti käsipallimeistrivõistlustel esiliiga võitjaks. Valga linnavalitsus plaanib toetada võistkonda meistriliiga debüüthooajal rahalise toetusega, mis saab eeldatavasti kinnitatud novembrikuisel volikogu istungil.
Kevadel pärjati Valga Käval Eesti käsipallimeistrivõistlustel esiliiga võitjaks. Valga linnavalitsus plaanib toetada võistkonda meistriliiga debüüthooajal rahalise toetusega, mis saab eeldatavasti kinnitatud novembrikuisel volikogu istungil. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga linnavolikogu ei võtnud reedesel linnavolikogu istungil arutlusele eelnõud, millega linnavalitsus soovis toetada meistriliigades osalevaid klubisid.

Kõne all oli korvpallimeeskonna Valga / Maks & Moorits ning käsipallimeeskonna Valga Käval toetamine hooajal kokku 38 000 euroga.

Linnavalitsuse eelnõu ei jõudnud volikokku ettenähtud ajaks. Linnapea Kalev Härk põhjendas eelnõu tavapärasest hilisemat esitamist läbirääkimiste pikenemisega. «Kuna hooaeg on juba alanud, aitaks meie toetuse otsus klubidel leida ka lisatoetusi sponsoritega läbirääkimistel,» sõnas Härk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles