Valga kinos algas digiajastu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga digikino avaüritusel lõikasid ajaloolise filmilindi läbi Tartu Elektriteatri juht Andres Kauts (vasakult), Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht ja Valga linnapea Kalev Härk, misjärel linnapea vajutas arvutist kino tööle ja kuulutas digikino hooaja avatuks.
Valga digikino avaüritusel lõikasid ajaloolise filmilindi läbi Tartu Elektriteatri juht Andres Kauts (vasakult), Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht ja Valga linnapea Kalev Härk, misjärel linnapea vajutas arvutist kino tööle ja kuulutas digikino hooaja avatuks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede õhtul kahe seansi vahel sai Robin Hoodi meeskonna abiga pidulikult avatud Valga uuenenud kinosaal.

Ajaloolise filmilindi lõikasid läbi Valga linnapea Kalev Härk, Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht ja Tartu Elektriteatri juht Andres Kauts. Just Kauts oli see, kes tegigi Valga linnale ettepaneku koostööks, millega said moodsa kinotehnika lisaks Valgale veel Võru ja Tartu Elektriteatri art-house kino.

Nupuvajutusega arvutil kuulutas linnapea digikino hooaja avatuks. Avamisele tulnutele näidati klippe Valga linna vaadetega ning ülevaadet tähtsamatest sündmustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles