Liit valis uue juhatuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vineeritehase tegevjuht Ando Jukk.
Vineeritehase tegevjuht Ando Jukk. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Eile, 6. novembril valiti Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu (EMPL) üldkogul liidule uus juhatus. Teiste seas kuulub sinna ka Otepää vallas tegutseva puidutöötlemisettevõtte UPM-Kymmene Otepää ASi tegevjuht Ando Jukk.

Liidu juhatus jätkab 15-liikmelisena. Peale Juki kuuluvad sinna Haana Zuba-Reinsalu (Luua metsanduskool), Ivar Dembovski (Rait AS), Jaak Nigul (Tarmeko Spoon AS), Jaano Haidla (Graanul Invest AS), Jüri Külvik (Lemeks AS), Lauri Raid (Estonian Cell AS), Marek Kase (Stora Enso Eesti AS), Margus Kohava (Combimill OÜ), Martin Arula (Toftan AS), Mati Polli (RMK nõukogu), Paavo Kaimre (Eesti Maaülikool), Pille Meier (Võrumaa kutsehariduskeskus), Raine Pajo (Eesti Energia AS) ja Tiit Nilson (Woodwell AS).

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu eesmärk on aidata kaasa puidu laialdasele kasutamisele ning Eesti metsa- ja puidutööstussektori konkurentsivõime kasvule ning suurendada sektori panust ühiskonna arengus. Liidu liikmeskonda kuulub 61 ettevõtet ja asutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles