Valga sai võõrsil napi kaotuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korvpalliklubi lätlasest peatreener Varis Krūmiņš (paremal)ning tänases mängus valgalastele kõige enam punkte toonud Juris Aleksejevs.
Valga korvpalliklubi lätlasest peatreener Varis Krūmiņš (paremal)ning tänases mängus valgalastele kõige enam punkte toonud Juris Aleksejevs. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Korvpalliklubi Pärnu ja Valga / Maks & Moorits pidasid Alexela korvpalli meistriliigas maha põneva mängu, kust väljus võitjana kodus mänginud Pärnu meeskond, kes alistas Valga 82 : 78.

Kohtumist alustas paremini Valga, kes sai kahest kiirest korvist algedu. Mida minut edasi, seda enam sai oma hoo üles ka KK Pärnu, kes tegi veerandaja teises pooles 13 : 1 vahespurdi, juhtides esimese veerandi järel 23 : 10.

Teisel kümnendil jätkus mäng kodumeeskonna vedamisel. Ka Valga oli oma esimese veerandaja kohmetusest üle saanud, vähendades mitmelgi korral vahe neljapunktiliseks. Siiski ei andnud Pärnu alla, vaid juhtis poolaja järel 42 : 34.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles