Iga kord ostja sobiva suurusega kalatükki ei saa

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kalaletti uudistades tuleb tähelepanu pöörata sellele, kas poolikud kalad on müügil tava- või kampaaniahinnaga. Viimasel juhul ei pruugi müüja teie soovile kala väiksemaks tükeldada vastu tulla.
Maxima kalaletti uudistades tuleb tähelepanu pöörata sellele, kas poolikud kalad on müügil tava- või kampaaniahinnaga. Viimasel juhul ei pruugi müüja teie soovile kala väiksemaks tükeldada vastu tulla. Foto: Moonika Vahar

Vanem naine, kes eelmisel nädalal Maximast kampaaniahinnaga 300 grammi forelli soovis osta, pidi selle nimel omajagu vaeva nägema.

«Palusin kalaletis endale kaaluda 300 grammi soodushinnaga forelli. Müüja teatas aga, et kampaaniaforelli nad ei tükelda, vaid müüvad ainult poole kala kaupa. Minu korduvad palved jätsid ta külmaks,» rääkis anonüümseks jääda soovinud proua.

Siis läks proua infoletti, kus küsis juhatajat. Temaga tal kohtuda ei õnnestunud. Küll aga tuli sinna üks teine töötaja, kes ütles, et naisest saadi valesti aru ja mingu ta tagasi kalaleti manu. Seal saigi ostja 300 grammi kala kätte, aga mitte sellelt töötajalt, kes enne talle kala ei tükeldanud, vaid tema kolleegilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles