Kohus saatis sõbratapja vangi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi pealtnäha jättis Anatoli Vladimirov kohtusaalis rahuliku ja isegi rõõmsa mulje, kinnitas ta oma viimases sõnas, et kahetseb tehtut.
Kuigi pealtnäha jättis Anatoli Vladimirov kohtusaalis rahuliku ja isegi rõõmsa mulje, kinnitas ta oma viimases sõnas, et kahetseb tehtut. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maakohus tunnistas eile Anatoli Vladimirovi süüdi tapmises. Mehel tuleb pikaks ajaks vangi minna.

Vladimirovi üle peeti kohut Tartu maakohtu Valga kohtumajas. Süüdistuse kohaselt lõi ta 2. märtsil Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Piiri tänaval asuvas korteris 56aastasele Toivole kirvega pähe. Kiirabi viis kannatanu küll haiglasse, kuid meedikutel ei õnnestunud tema elu päästa ja mees suri.

Kuu aega enne surmaga lõppenud juhtumit vabanes Vladimirov šokivangistusest, kus ta viibis röövimise eest. 2. märtsil tarvitas Vladimirov koos Lokiga alkoholi. Mingil hetkel läks süüdistuse kogutud andmete järgi käiku kirves, millega kuritegu toime pandi. Naabrite sõnul, kes samal päeval mõlemat meest korduvalt nägid, mingit tüli nende vahel ei olevat olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles