Liit valis uue juhi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vineeritehase tegevjuht Ando Jukk.
Vineeritehase tegevjuht Ando Jukk. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu juhatuse koosolekul valiti liidu uueks juhatuse esimeheks ASi Woodwell juhataja Tiit Nilson.

«Metsa- ja puidutööstus on 20 aasta jooksul aidanud Eestil saada toorme eksportijast kõrge lisandväärtusega tooteid eksportivaks riigiks. Meie puidust toodetest läheb ekspordiks 80%, metsa- ja puiduriigina oleme tuntud kogu maailmas,» ütles Tiit Nilson. «Ka Eestis endas tuleks rohkem teadvustada, et just siinse taastuva loodusvara arukas kasutamises ongi meie heaolu võti.»

Liidu juhatuse esimehena peab Tiit Nilson oluliseks hea koostöö jätkumist riigi, metsaomanike ja tööstuse vahel. «Peame tegema üheskoos valikuid ja otsuseid, mis soosiksid metsa arukat majandamist ja Eesti inimeste heaolu kasvu. Praegu on oluline leida madalakvaliteedilisele puidule parem kasutus ja hoolitseda, et meie järeltulijate rõõmuks kasvaks siin terve ja tugev metsapõlv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles