Trollid on vallutanud Valgas raamatukogu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga keskraamatukogu külastajatel on hea võimalus kuu lõpuni oma lemmiktrollid välja valida 20 väikese kunstniku joonistuse hulgast. Enim meeldinud joonistused selguvad detsembri alguses.
Valga keskraamatukogu külastajatel on hea võimalus kuu lõpuni oma lemmiktrollid välja valida 20 väikese kunstniku joonistuse hulgast. Enim meeldinud joonistused selguvad detsembri alguses. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga keskraamatukogus saab novembri lõpuni uudistada kultuurikeskuse kunstiringi õpilaste joonistusi ning anda oma hääle enim meeldinud pildile. Külastajate lemmikpilt tehakse teatavaks detsembris.

Valga kultuurikeskuse kunstiringi juhendaja Ülla Blaaseni sõnul kutsuti lapsed esmalt raamatukokku, kus muinasjututornis loeti ette «Islandi trollilugu».

«Seejärel joonistasid lapsed kuuldu põhjal joonistuse. Iga laps valis jutust mingi kindla stseeni või sündmuse ja pani oma nägemuse paberile,» selgitas kunsti­ringi juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles