Teed on pea kõikjal libedad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Varajastel hommikutundidel olid teeolud Mandri-Eestis, samuti Lääne-Eesti saartel maanteeameti andmetel küllaltki muutlikud. Põhja-, Kesk- ja Kirde-Eestis ning saartel oli sõidetavus hea, kuid Lõuna- ja Edela-Eestist alguse saanud vihma- ja lörtsisadu, mis langes miinuskraadides olevale teepinnale muutis teed, vaatamata hooldetöödele piirkonniti libedaks.

Saju levikuala laieneb aga põhja suunal ning teedel jääb püsima libeduse tekke oht. Libedusega tuleb täna suuremal või vähemal määral arvestada pea kõikjal ning valida tuleks tee- ja ilmaoludele vastav sõidukiirus.

Ilmaolude kaarti näeb aadressil www.teeinfo.ee

Politsei on täna hommikul saanud mitu teadet liiklusõnnetuste kohta, mis seotud libedate teeoludega.

Kella 10 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna ringteel Jüri lähedal, kus esialgsetel andmetel põrkas kokku kaks raskeveokit. Õnnetuse tagajärjel on kaks inimest viga saanud ning nendega tegelevad edasi meedikud. Liiklus õnnetuspaigas ning kogu ringteel on suletud ning suunatud ümber läbi Jüri.

Politsei soovitab kõigil, kes ei ole veel jõudnud oma sõiduki rehve vahetada, liiklemist vältida ning olla äärmiselt ettevaatlik – valida tee- ja ilmaolule vastav sõidukiirus ja hoida pikivahet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles