Jõulukohvik tekitas pika järjekorra

Arnold Looga
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva jõulukohviku avamine
Tõrva jõulukohviku avamine Foto: Ülav Neumann

Esimene advent on kultuurivaldkonnas umbes sama, nagu 1. septembri kõne kooli direktorile. Kõik on põhimõtteliselt ette teada, kavad juba aastakümneid läbi mängitud. Kui õnnestub millegi uuega välja tulla, on tegu erijuhtumiga ja kui sellega läbi ei põruta, on see kõik lausa super.

Tõrva jõulupuu on aus ja ilus, nagu ta seda on igal aastal olnud. Linnahoolduse spetsid juba oskavad õiget puud valida ja seda tuunida. Samuti on täpselt teada ka see koht, kuhu puu püsti aetakse, siin selles osas ei ole uut midagi. Kuhu mujale teda ikka panna?

Kalle Vister ja Arvo Lasting on samuti ürituse tuntud staarid, Toomas Maisla suudab sekundipealt õigel ajal voolukapis nupule vajutada ning Maie Kala laululapsed kindla peale tasemel. Kui siia saanuks lisada väikese tantsukava, aasta viletsaima suusailma ja loppa täis kuusealuse, olnuks standardpakett täiuslik. Ainult et ilm oli suurepärane ning Tõrva kultuurimajal palju enamat pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles