Fitness annab reipust ja parandab füüsilist vormi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne veel kui Endla Vaher hakkas fitnessist ning toitumisest rääkima, esitas ta vabakava, millega ta MMil hõbemedalile tuli.
Enne veel kui Endla Vaher hakkas fitnessist ning toitumisest rääkima, esitas ta vabakava, millega ta MMil hõbemedalile tuli. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäeval külastas Valga spordihalli Eesti fitnessistaar Endla Vaher. Paljudele on ta ka tuttav kui Vaherite tsirkusepere liige.

Valka saabus Vaher rääkima fitnessist, treeningutest ning esmajoones toitumisest. Kohtumisele tuli napilt üle kümne inimese, kuid seda õdusam kogu koosviibimine oli. Enne vestlusringi esitas Endla Vaher ka väikese etteaste, millega ta maailmameistrivõistlustel hõbemedali sai.

Fitnessi juurde jõudis naine tänu Ott Kiivikasele. «Sattusime kaks aastat tagasi kokku ühel üritusel, kus mõlemad esinesime. Ta nägi minus potentsiaali ning soovitas fitnessiga tegeleda,» sõnas Vaher.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles