Inglipuud muudavad jõulud helgemaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu Valga Maximas
Inglipuu Valga Maximas Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Maxima Eesti OÜ jätkab ka sel aastal traditsioonilise inglipuu heategevuskampaaniaga, mis kutsub üles tegema kingitusi puudust kannatavate perede lastele. Valga maakonnas on see võimalus Tõrvas, Otepääl ja Valgas.

42 Maxima kaupluses üle Eesti leiab külastaja detsembri lõpuni inglipuu, mis esmapilgul ei erine millegi poolest harilikust jõulupuust. Lähemal vaatlusel võib aga märgata, et igal kuuske kaunistaval jõuluehtel on ühe lapse nimi ja kingisoov. Koostöös linna või valla sotsiaaltöötajatega on puud kaunistama leitud nende laste nimed, kes ootavad jõulukinki, kuid kellele kingitus inglilt võib olla tänavu ainus.

Igal poekülastajal on võimalik teha lastele kas ostetud või isemeisterdatud kingitusi. Laste soovid ei ole teab mis suured ja kallid – mõni sporditarve, riietusese või mänguasi. Ostu ei pea tegema ilmtingimata sealtsamast poest. Kui aga kingisoov on näiteks selline, et asja annab ise valmis meisterdada, on see enam kui teretulnud. Kõige tähtsam on ju väikese kingisaaja rõõm, mis aitab tal pühad helgemaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles