Trollide joonistajad kutsuti raamatukokku tordile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tublide väikesed kunstnikud, Valga põhikooli õpilased, kultuurikeskuse kunstiringi liikmed Mirelle Lahesoo (vasakult), Emma Hansson ja Helena Miia Härk.
Tublide väikesed kunstnikud, Valga põhikooli õpilased, kultuurikeskuse kunstiringi liikmed Mirelle Lahesoo (vasakult), Emma Hansson ja Helena Miia Härk. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga keskraamatukogus üleval olnud trollipiltide näituse autorid said teisipäeval preemiaks meened ning suu magusaks päevateemalise tordiga.

Trollipilte maalisid Valga kultuurikeskuse kunstiringi 20 väikest kunstnikku pärast tunnis etteloetud raamatu «Islandi trollilugu» ärakuulamist. Näitus oli üleval terve novembri ning lemmikpildi valis välja 195 suurt ja väikest kunstihuvilist.

«Aitäh teile ilusate piltide eest! Need ilmestasid meie raamatukogu halli seina terve kuu jooksul väga kenasti ning rahva huvi oli suur. Olite väga tublid,» kiitis väikesi maalermeistreid raamatukogu direktor Endla Schasmin. Tema kinnitusel said vaatajate poolthääli kõik joonistusted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles