Teiste seas pälvis tunnustuse Kaitseliidu ülem

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili.
Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili. Foto: Eesti Kaitsevägi

Valga maavanem Margus Lepik tunnustas Kaitseliidu Valgamaa maleva 96. aastapäeva ja Naiskodukaitse Valga ringkonna 20. taasasutamise aastapäeva puhul mitut Kaitseliidu ja Naiskodukaitse liiget, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

«Oleme väga uhked sellise kodanikeühenduse üle, kus liikmed annavad oma vabatahtliku panuse julgeoleku tõstmisel ning osalevad aktiivselt kõikidel üritustel, kus nende abi vaja läheb. Olgu selleks siis maakondlikud või rahvusvahelised suusaüritused kohalike simmaniteni välja. Teie panust on raske sõnadesse panna,» ütles maavanem.

Hea ja kohustetundliku töö eest ning aktiivse kaasaaitamise eest maakonna ürituste korraldamisel pälvisid tänukirja veel Janeli Nielson, Monika Rogenbaum, nooremleitnant Marko Tiirmaa, Samuel Stepanov ja Kalev Luts.

Teiste seas said maavanema tänukirja suurepärase koostöö eest Eesti-Läti ühise Võidupüha paraadi korraldamisel ka Kaitseliidu ülem, brigaadikindral Meelis Kiili ja Valgamaa malevapealik, major Tõnis Org.

Maavanema tänukirjaga autasustatakse inimesi, kes on oma töös saavutanud silmapaistvaid tulemusi või kes on kohusetundlikult ja pikka aega täitnud oma tööülesandeid, saavutades kõrge kvalifikatsiooni ning autoriteedi maakonnas oma ala spetsialistide hulgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles