Mustlased hirmutavad needuse ja halva auraga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalane Anneli Kroon oli veel mitu päeva hiljemgi veidi ärritunud ja nördinud mustlaste külaskäigust tema töökohta, kus mustlanna teda needuse ja ärakaetamise ohuga hirmutas. Kuigi ta selliseid jutte tõe pähe ei võta, oli vahejuhtum siiski häiriv ja ebameeldiv.
Valgalane Anneli Kroon oli veel mitu päeva hiljemgi veidi ärritunud ja nördinud mustlaste külaskäigust tema töökohta, kus mustlanna teda needuse ja ärakaetamise ohuga hirmutas. Kuigi ta selliseid jutte tõe pähe ei võta, oli vahejuhtum siiski häiriv ja ebameeldiv. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valgamaalasega võttis ühendust valgalane Anneli Kroon, kes rääkis heidutavast vahejuhtumist mustlastega.

Kroon töötab Valgas Kuga mööblikaupluses müüjana. Eelmisel nädalal ühel õhtul enne sulgemist astusid poodi kolm umbes 40aastast mustlast: kaks meest ja üks naine. Mehed läksid sõna lausumata mööblisalongi kõndima, naine asus aga müüjannaga vestlusse.

«Ütles, et mulle olevat suur needus peale pandud ja ainult tema saab mind sellest vabastada, kuid selleks pean talle end avama, oma andmed paberile kirjutama ja samas vaimus edasi. Kolme päeva pärast pidi minuga õnnetus juhtuma – midagi transpordiga seoses,» rääkis Kroon. Vestlus käis vene keeles. Müüjanna palvest selleteemaline jutt lõpetada ei teinud ta väljagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles