Lõppes Noorteparlamendi esimene istung

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves Noorteparlamenti tervitamas.
President Toomas Hendrik Ilves Noorteparlamenti tervitamas. Foto: Erik Peinar/Riigikogu

Täna, 5. detsembril toimunud Noorteparlamendi esimesel istungil tutvusid osalevad noored nii omavahel kui ka Riigikogu üldise töökorraldusega ning jagasid end järgmiseks aastaks komisjonidesse.

Noorteparlamenti avanud Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves lootis oma avakõnes, et need poliitikahuvilised noored, kes täna saalis olid, moodustavad hästi toimiva ja rahumeelse parlamendi. «Väikese riigi suurim oht on olla väiklane,» sõnas president oma avakõnes Noorteparlamendi saadikutele. Lisaks käis noori tervitamas Riigikogu juhatuse esimees Eiki Nestor.

Noorteparlamendi 101 saadikut on valitud kandidaatide seast üle Eesti ning Riigikokku jõudes asusid nad tööle juba enda poolt valitud komisjonis. Valgamaalt on Noorteparlamendi projektijuhi Britt Järveti sõnul noorteparlamendi töös osalejaid kuus: Helis Raudik, Karel Simson, Brandon Undrus, Maileen Pillaroo, Grete Liivamägi ja Helen Hiiob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles