Vabatahtlikud päästjad said rahasüsti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karula vabatahtlikud pritsimehed Ants Järvmägi (roolis) ja Viktor Leegiste.
Karula vabatahtlikud pritsimehed Ants Järvmägi (roolis) ja Viktor Leegiste. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabatahtlikke päästjaid ühendav organisatsioon Päästeliit koos päästeametiga kutsub kõiki inimesi sel nädalavahetusel külastama oma kogukonna vabatahtlikke päästjaid ja liituma nende ridadega.

5. detsember oli rahvusvaheline vabatahtlike päev, selle päeva eesmärk on tunnustada vabatahtlike panust ning kutsuda rohkem inimesi vabatahtlike organisatsioonidega liituma. Selle päeva puhul korraldavad paljud vabatahtlikud päästekomandod 5.–7. detsember lahtiste uste päevad ja ootavad kõiki huvilisi külla.

Nagu andis Valgamaalasele teada päästeameti Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik, said kaks Valgamaa vabatahtlikku päästekomandot selle päeva eel ka kingituse. «Karula vabatahtlikud said siseministeeriumilt 5000 eurot, Sangaste omad veidi vähem. Tegu oli siseturvalisust toetavate vabatahtlike toetusega,» ütles Kiik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles