Naised panid turvatarkuse mälumängus proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Kai Kuuspalu jagas teadmisi ja nõuandeid liiklusalase turvalisuse teemal.
Maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Kai Kuuspalu jagas teadmisi ja nõuandeid liiklusalase turvalisuse teemal. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Naisteühenduse ümarlaual eelmisel neljapäeval oli arutlusel igapäevaelu turvalisus nii liikluses kui kodus. Teadmised pandi proovile mälumänguga.

«Pimedal ajal on jalakäijal kõige suurem oht jääda autojuhile märkamatuks nii linnas kui maal, seetõttu võib helkur pimedal ajal päästa teie elu. Oma eesõigusega pole haiglavoodis midagi peale hakata. Jalakäijad moodustavadki liikluses viga- või surmasaanutest kõige suurema osa,» rääkis maanteeameti liikluskasvatuse talituse juhtivspetsialist Kai Kuuspalu maavalitsusse tulnud naistele.

Et teadmisi kontrollida, asuti lahendama liiklusteemalist ristsõna. Veelgi põnevamaks läks, kui viidi läbi mälumäng, mille teemad olid jalakäija, jalgrattur, mopeedijuht ja mootorrattur, autojuht ning turvavarustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles