Suurvõistlustel osaleb 36 riiki

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa meister 2014 Rene Zahkna
Euroopa meister 2014 Rene Zahkna Foto: Andreas Nigol

Selle aasta 28. jaanuaril Otepääl algavatel IBU Laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlustel võistlevad sportlased 36st riigist. Teiste seas on Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni pressiteate järgi kohal biatloni tippriikide Saksamaa, Prantsusmaa, Venemaa, Ukraina, Valgevene, Tšehhi, Austria ja Norra laskesuusatajad.

Eesti koondis soovib üles rivistada igasse starti maksimum arvu sportlasi, kes jaotuvad juuniorite, meeste ja naiste võistluste vahel. Sama on teinud põhjamaade Soome ja Rootsi, ülejäänud Baltimaade, Poola, Venemaa, Šveitsi, Ukraina ja Kasahstani alaliidud. Ühtekokku üle 500 sportlase ja meeskonnaliikme saabumisega muutub talvepealinn rahvusvaheliseks laskesuusamekaks.

Kuigi on teada Eestisse tulevat laskesuusatajate üldarv, ei ole veel üles antud konkreetseid nimesid, kes hakkavad püüdma kõige säravamat medalit. Nimeline registreerimine on teada kaks nädalat enne võistluste algust.

IBU Otepää Laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused toimuvad 28. jaanuarist 3. veebruarini 2015. Osalevad nii mees- ja naisjuuniorid, naised ja mehed. Võistluspaik on Tehvandi spordikeskuse staadion, kuhu pealtvaatajad saavad tulla tasuta kaasa elama. Võistluste pidulik avamine on 27. jaanuaril Tehvandi lasketiiru staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles