Kütusehind langes Valgas alla maagilise piiri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bensiini hind langes 7.jaanuaril Valgas 0,999 eurole liitri eest. Alexela hind kell 15
Bensiini hind langes 7.jaanuaril Valgas 0,999 eurole liitri eest. Alexela hind kell 15 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 7. jaanuaril ei uskunud mõnigi autoomanik Valgas bensiinihindade tablood vaadates esimese hooga ilmselt oma silmi: kütuseliitri hind oli langenud allapoole ühe euro piiri.

Tanklakett Alexela langetas kolmapäeval kõigis tanklates bensiin 95 hinna all ühe euro, siiani on bensiinihind alla maagilise 1 euro piiri olnud vaid üksikutes firma Eesti tanklates. Bensiini 95 uus hind oli kolmapäeva pärastlõunal Valgas Vabaduse tänava tanklas 0,999 eurot liiter, talvine diislikütus maksis aga 1,069 eurot liiter.

Ka Neste langetas täna bensiini ja diislikütuse hinda kaks senti liitrilt. «Nii bensiini kui diislikütuse sisseostuhinnad on viimaste päevadega jätkuvalt oluliselt alanenud – see võimaldab ka täna kaks senti hinda langetada,» ütles Neste Eesti jaemüügijuht Kristi Pari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles