Etapp saab teoks plaanitud mahus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusaliidu peasekretär ja MK-etapi peakorraldaja Jaak Mae
Suusaliidu peasekretär ja MK-etapi peakorraldaja Jaak Mae Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna, 7. jaanuaril pidas Otepää maailmakarika etapi korralduskomitee koosoleku, kus vaadati üle senised ettevalmistused ja prognoositav lähitulevik. Kõike arvesse võttes langetati otsus, et Otepää MK-etapp toimub planeeritud mahus.

Peakorraldaja Jaak Mae sõnul olid detsembri lõpus ja jaanuari alguses valitsenud jahedamad ilmad ja lumesajud suureks abiks. «Kõik algab lumest. Ilma selleta paraku ei suusata. Täna võin kinnitada, et nii rajad kui staadion on kaetud julgust sisendava lumekihiga, mis lubab edasi liikuda planeeritud kavaga,» rääkis Mae.

Korraldusega ollakse tema sõnul graafikus. «Just läks kinnitus valmisoleku kohta ka Rahvusvahelisele suusaliidule ning edasi ootab korraldusmeeskonda ees tõsine töö lubaduste elluviimisega,» lisas peakorraldaja.

Erinevad ilmaennustused lubavad selleks nädalaks vaheldumisi nii miinus- kui kergeid plusskraade, mis spordipeo ettevalmistamisel suuremaid takistusi ei sea.

Homseks selgub ka Otepää maailmakarika etapil osalejate nimekiri. Täna lõunaks oli Eesti suurimale talvisele tippspordisündmusele üles antud ligi 160 sportlast 22 riigist.

Otepää maailmakarika etapp peetakse 17. ja 18. jaanuaril Tehvandi spordikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles