Häärber läbib uuenduskuuri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooldekodu peamaja
Hooldekodu peamaja Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hooldekodu Paju Pansionaadid investeerib pea 0,5 miljonit eurot hooldekodu peamaja ehk Paju mõisa rekonstrueerimisse. Suurema osa ehk 390 469 eurot annab selleks toetusena Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

«Plaanis on fassaadi renoveerimine. Paju mõis saab oma esialgse kuju tagasi koos terrasside ja rõdudega,» ütles hooldekodu Paju Pansionaadid haldusjuht Kalju Sinisalu.

«Projektis on ka teise korruse remont ja invalift, aga need on tehtud ja paigas. Fassaadiga on alustatud, aga külmaga kui temperatuur on alla viie kraadi, ei saa fassaaditöid teha,» lisas Sinisalu.

Sinisalu ütles, et ehkki fassaaditööde tegemine on raskendatud, jätkatakse siiski selle puhastustöödega. «Aknad on ka teise korruse remondiga juba ära vahetatud,» lisas ta.

Paju Pansionaatide ehitustöödega alustati 16. septembril, valmima peaks need 31. augustil.

Projekti kogumaksumus on 488 087 eurot, millest 390 469 annab EAS toetusena kohalike avalike teenuste arendamise meetmest. Ehitustöid teeb Jaagor Grupp OÜ.

Paju Pansionaadid on Valgamaal asuv hooldekodu, kus hooldatakse raske ja pikaajalise vaimuhaigusega inimesi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles