Stuudio toob vaatajate ette salasoovid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsel kontserdil Valga kultuuri- ja huvialakeskuses astuvad lavale teiste hulgas ka stuudio Joy tantsijad Uģis Rācenise (ees vasakul) juhendamisel.
Homsel kontserdil Valga kultuuri- ja huvialakeskuses astuvad lavale teiste hulgas ka stuudio Joy tantsijad Uģis Rācenise (ees vasakul) juhendamisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulu- ja tantsustuudio Joy avab homme, 10. jaanuaril Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja kahe aruandekontserdiga. Kahe tunni jooksul näeb kolme ja poole kuuga õpitut.

Kontserdiga «Salapärase täheöö soovid» soovib stuudio rõhuda eelkõige sellele, et kui midagi väga soovida ja tahta, unistused täituvad.

«Mõtted on inimese hinge tiivad. Ei tohi kunagi loobuda unistustest, usaldage oma südant. Kui sul on unistus, süttib taevalaotuses täheke, mis helendab ega lase õigelt teelt eksida. See on küll sümboolne, kuid samas väga tähendusrikas,» põhjendas stuudio juht Marina Jerjomina teemavalikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles