Tunnustus tiivustab isegi skeptikuid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Tööstuse tänaval asuva kortermaja elanikud on saanud juba poolteist aastat rõõmustada vähenenud küttearvete üle.
Valgas Tööstuse tänaval asuva kortermaja elanikud on saanud juba poolteist aastat rõõmustada vähenenud küttearvete üle. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas on selgunud kõige energiasäästlikumad ehitised. Kortermajade seas pälvis Valgamaalt tunnustuse korteriühistu Omand Valgast.

Eesti Kodukaunistamise Ühenduse juhatuse liikme, Valgamaa piirkonna juhi Aare Kittaski sõnul on konkursile kandidaatide leidmine keeruline, kuid väga vajalik. «Ma ei mõista maakondi, kust järjepidevalt ei leita vabariiklikule konkursile ühtegi kandidaati. See on ametnike tegemata töö. Inimeste tehtut oma kodude kauniks ja energiasäästlikumaks muutmisel tuleb vääriliselt hinnata.»

Tema sõnul pälvivad aktiivsed inimesed tehtud töö eest kiitust. «Loodan, et nende tegemised  innustavad ka teisi koduomanikke kauni kodu nimel pingutama. Hea meel on, et juba kolmandat aastat järjest leiab vabariiklikul energiasäästliku ehitise konkursil tunnustamist Valgamaa korteriühistu. See on samas üks maakonna maine kujundamise viisidest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles