Streik täitis liidu hinnangul eesmärgid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirguliina ja Laatre apteegi omanik Lembe Raud
Tsirguliina ja Laatre apteegi omanik Lembe Raud Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Apteekrite Liidu esinaise Ülle Rebase sõnul oli möödunud nädala reedel toimunud väikeapteekrite streigi eesmärk saavutada meediatähelepanu ja endast märku anda, see eesmärk ka täideti.

«Ma arvan küll, et streik täitis eesmärki, sest saime meediatähelepanu ja see oligi kõige olulisem,  anda endast teada ja selle tulemuse saavutasime,» ütles Ülle Rebane BNSile. «Streik ise möödus rahulikult, patsiendid olid arusaajad ja probleeme minu teada ei tekkinud,» lisas ta.

Rebase sõnul oli streigi ajal, reedel kell 10–14 enamik maa-apteeke suletud. «Osa tegi nii, et uksed olid avatud, aga sildid olid väljas; nad selgitasid patsientidele, mis toimub, miks seda tehakse. Siin on tegemist ka apteekrite eetikaga, et kui inimene sõidab 10 kilomeetri kauguselt apteeki kohale või on liikumispuudega, siis eetika ei luba teda tagasi saata,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles