Libedus teedel viib jalad alt

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedus sundis eile inimesi teineteiselt tuge otsima. Eriti hull oli Valgas olukord järsu kaldega  tänavatel.
Libedus sundis eile inimesi teineteiselt tuge otsima. Eriti hull oli Valgas olukord järsu kaldega tänavatel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimaste päevade vesised ilmad ja kõikuv temperatuur on muutnud teede ja tänavate seisukorra liiklejatele lausa eluohtlikuks. Valga haiglaski on tulnud kukkujate murtud luid lappida.

Maanteeinfo keskuse teatel on teeolud muutlikud. Kuigi põhi- ja suurematel tugimaanteedel on olukord peamiselt hea, tuleb arvestada miinuspoolel olevate teepinnatemperatuuride tõttu libedate lõikude ja musta jääga. Samuti on äärmiselt libedad kõrvalmaanteed. Prognoosi järgi lähiajal heitlik ilm püsib ning ka järgnevatel päevadel on teedel suur libeduse oht.

Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul Valgamaal vaatamata keerulistele teeoludele viimastel päevadel tõsisemaid õnnetusi ei ole olnud. Ta lisas, et kuigi kohati on teedel küll kiilasjääd, on liiklejad siiski kohanenud ja valivad õige kiiruse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles