Otepääl algas eile suur suusapidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli suusakoondislaste määrdemeistritel käsil kibe töö. Muutlikud ilmaolud annavad meestele tööd kuni stardini, et leida see õige määre, mis aitaks suusataja poodiumile.
Eile oli suusakoondislaste määrdemeistritel käsil kibe töö. Muutlikud ilmaolud annavad meestele tööd kuni stardini, et leida see õige määre, mis aitaks suusataja poodiumile. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eesti selle aasta suurim talvine spordisündmus MK-etapp on Otepääle toonud maailma sprindiparemiku 17 riigist.

Sprindi maailmakarika üldarvestuse 30 paremast on Otepääl kohal 20 meest ja 22 naist. Rahvusvahelised suusakuulsused astuvad võistlustulle täna hommikul kell 10, kui algavad sprindi kvalifikatsioonid.

Eile Tehvandi staadionil askeldanud tehnikute sõnul oli üks suuremaid ja keerulisemaid töid teleala ehitamine. Võistluse peakorraldaja Jaak Mae sõnul võib rahvusvahelise telepildi kvaliteedist sõltuda ka MK-etapi edaspidine korraldamine Otepääl. Nii võistluste korraldajate kui Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul on Otepää linn ja Tehvandi spordikeskus suureks suusapeoks valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles