Otepää suusapidu elab veel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi publikurekordid jäävad aastate taha, siis tühjaks ei ole Tehvandi staadioni tribüünid kordagi jäänud. Kaasa elati kõigile sportlastele.
Kuigi publikurekordid jäävad aastate taha, siis tühjaks ei ole Tehvandi staadioni tribüünid kordagi jäänud. Kaasa elati kõigile sportlastele. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetusel peeti Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarikaetapp sprindis. Lisaks tippsuusatajatele näitasid oma oskuseid Eesti näitlejad, poliitikud ja ajakirjanikud.

Külalislahkusega Otepää linn ei koonerdanud ning kui millegi üle nuriseda, siis ehk meile juba tavaks saanud kehva suusailma üle. Laupäeval, kui Valgamaalase meeskond asus võistluspaigas tööd tegema, oli väljas paar soojakraadi ning oli ka kerget sadu. Finaalide ajaks kasvas see aga üle korralikuks vesiseks lumesajuks.  

Enne võistlust oli palju skeptikuid, kes ennustasid tühje tribüüne. Kui vaadata meie suusatajate suhteliselt kesiseid tulemusi, siis selle valguses oleks neil isegi õigus olnud. Siiski leidis Eesti rahvas tee Otepääle üles ning kuigi publikut oli küll vähem kui varasematel aastatel, said tribüünid enamuses täidetud ning kaasaelajaid jagus metsa vahelegi. Isegi juba legendaarseks saanud saunatünn oli kohale toodud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles