Maakonda sündis kuus paari kaksikuid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liisa Parder ja Riinu Räim kirjutavad, et kliinikumi lubaduste asemel võiks niisama hästi hõigata: „Hei! Igale meie majas sünnitajale kaksikud ja poni pealekauba!“
Mari-Liisa Parder ja Riinu Räim kirjutavad, et kliinikumi lubaduste asemel võiks niisama hästi hõigata: „Hei! Igale meie majas sünnitajale kaksikud ja poni pealekauba!“ Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Rahvaarv Valgamaal on aastaga jälle vähenenud, kuid mitte nii palju kui üle-eelmisel aastal. Ka lapsi sündis vähem, sündide arv kasvas vaid Otepää ja Taheva vallas.

Valga maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse andmetel elas 1. jaanuaril maakonnas 31 794 inimest. «Rõõmustav on, et kui eelmise aastavahetuse seisuga oli rahvaarv vähenenud aastas 577 inimese võrra, siis selleks aastavahetuseks oli see arv 383,» nentis talituse juhataja, perekonnaseisuametnik Anne Puller.

Ainsad omavalitsused, kus inimeste arv eelnenud aastaga võrreldes suurenes, on Karula ja Palupera vald. Nendes elab vastavalt 14 ja kuus inimest rohkem. Protsentuaalselt on kõige enam rahvastik kahanenud Õru, Põdrala, Sangaste, Helme ja Tõlliste vallas, arvuliselt Valga ja Tõrva linnas, vastavalt 104 ja 58 inimese võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles