Töötukassa tunnustab parimaid partnereid

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalt on tunnustatute hulgas aasta tööandjana Valga lasteaed Buratino.
Valgamaalt on tunnustatute hulgas aasta tööandjana Valga lasteaed Buratino. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Töötukassa tunnustab täna, 23. jaanuaril Estonia Valges saalis juba kolmandat korda tööandjaid, kohalikke omavalitsusi ja koostööpartnereid, kellega nad on teinud tõhusat koostööd inimeste tööleaitamisel. Parimate partnerite nimetamisel said kaasa rääkida kõik töötukassa maakondlikud osakonnad.

Valgamaalt on tunnustatute hulgas aasta tööandjana Valga lasteaed Buratino, aasta koostööpartnerina Valga linn ja aasta omavalitsusena Taheva vald.

«Inimeste tööleaitamine on töö, mis õnnestub kõige paremini võimalikult paljude asjaga seotud osapoolte koostöös,» sõnas töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.

«Oleme väga tänulikud kõigile koostööpartneritele – tööandjatele, kohalikele omavalitsustele ja asutustele-ettevõtetele, kes aitavad pakkuda teenuseid tööd otsivatele inimestele. Töötukassa aitas 2014. aastal tööotsingutel 82 191 inimest. Tööandjad usaldasid meile sarnaselt eelmise aastaga vahendada pea 50 000 tööpakkumist,» rääkis Paavel.

«Koostööpartnereid on töötukassal üle 7000 ning praeguseks oleme sõlminud koostöölepped 13 suurettevõttega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles