Valgamaalt pärit naine: linn oli paari tunniga tühi

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Acuna pojaga rõdul. Orkaanitugevusest tuulest pole haisugi ja meetrikõrgustest lumevallidest samuti mitte. Linn on tühi, inimesed kodudes, poed tühjad.
Kadri Acuna pojaga rõdul. Orkaanitugevusest tuulest pole haisugi ja meetrikõrgustest lumevallidest samuti mitte. Linn on tühi, inimesed kodudes, poed tühjad. Foto: Erakogu

USA ida- ja kirdealadele jõudis selle nädala alguses lumetorm Juno, mille tõttu paljudes paikades valmistuti kõige hullemaks.

New Yorgis kuulutati juba enne lume saabumist välja hädaolukord, mis osutus aga vähemasti meie, eestlaste arvates üheks üsna tühiseks ja tavaliseks lumesajuks.

«Täna hommikul (teisipäeval – toim) ärgates jooksime perega akna juurde, sest eile lubati, et oleme ajaloolise hetke tunnistajateks. Aknast paistis käputäis lund ja tühi linn,» rääkis New Yorgis elav endine valgamaalane Kadri Acuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles