GALERII: Esimene võistluspäev Otepääl

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laskesuusatamise EM-i esimene päev tõi võidurõõmu ka eestlaste põue.

Esimesena astusid Otepääl võistlustulle naisjuuniorid. 12,5 kilomeetri pikkuse individuaalsõidu võitis venelanna Victoria Slivko, finišeerudes ajaga 38:41.4. Parima eestlannana saavutas Tuuli Tomingas kaheksanda koha.

Ülejäänud eestlannad esikümnesse ei mahtunud. Esimesena startinud Regina Oja jäi viie möödalasuga 21.-ks. Viis möödalasku tegi ka Merli Belmann, teenides 30. koha ning seitsme möödalasuga Kelly Vainola jäi üldkokkuvõttes 37.-ks. Võistluse lõpetas 53 naisjuuniorit.

Lisaks naisjuunioritele startisid 15 km pikkusel individuaaldistantsil ka meesjuuniorid. Kulla võitis prantslane Aristide Begue. Hõbedale sõitis ennast eestlane Rene Zahkna ja pronksi sai ukrainlane Ivko Maksym 

Eestile sellelt EMilt esimese medali teeninud Zahkna näitas esimesel kahel ringil küll teravat silma ja kindlat närvi, kuid nii kolmandal kui ka neljandal ringil sooritas siiski ühe möödalasu. 

Peale hõbedamehe olid eestlastest stardijoonel veel ka Johan Talihärm, kes nelja möödalasuga teenis 18. koha ning Tarvi Sikk, kes kolme möödalasuga oli 21.ne. Peeter Kompuse saagiks jäi täna viie möödalasuga 37. koht ja kümme möödalasku teinud Ranel Subka sai 62. koha. Võistluse lõpetas 67 meesjuuniorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles