Tantsijad näitavad oskusi lumisel mäel

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street
JJ-Street Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuu viimasel laupäeval, 31. jaanuaril saab Otepää Linnamäe orus esimest korda teoks tantsuvõistlus Otepää Downhill Snow Battle, kus saab kaasa lüüa ka eksklusiivsele lumest võistlusareeni ehitamisele, saab teada valla kodulehelt.

Sündmus saab stardipaugu lumeareeni ehitamise ja lõbusate vahevõistlustega. Pärast talvist einestamist algab tantsuvõistlus, kus saab omavahel mõõtu võtta nii individuaalselt kui viieliikmelise grupiga.

Eelvoorudes saab näidata oma tantsuoskusi Linnamäe järsust nõlvast üles või alla tantsides. Parimad pääsevad edasi ja lähevad hiljem vastamisi tasapinnale ehitatud areenil.

Võistluse vahepausidel esinevad rahvale JJ-Street tantsukooli Otepää ja Tartu grupid ühiskavaga ning tantsimas saab näha ka kohtunikke.

Tantsuvõistlus on kõigile tasuta ning mõeldud kogu perele. Korraldustiim lubab külastajatele, et meelepärast tegevust leidub kõigile ning igaüks lahkub ürituselt, naeratus näol.

Tantsuvõistlust toetavad Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon, Otepää Winterplace, kultuurikeskus, gümnaasium ja noortekeskus, Kaitseliidu Valgamaa malev ja MTÜ Urban Style.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles