Ametnikud ära kuulatud, probleem lahenduseta

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka vallavolikogu istungi alguses sai hääletamise kaudu selgeks, et lisapunkte päevakorda ei võeta.
Puka vallavolikogu istungi alguses sai hääletamise kaudu selgeks, et lisapunkte päevakorda ei võeta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäevaõhtusel Puka vallavolikogu istungil olid eelarve ja muude küsimuste kõrval taas arutusel viimasel ajal kirgi kütnud küsimused Puka aleviku Tööstuse tänava piirkonna ja valla veevarustuse teemadel laiemalt. Kuigi suurem osa päevakorrapunkte, mis puudutasid Puka valla veemajandust, hääletas koalitsioon maha, oldi nõus siiski kohaletulnud ametnikud ära kuulama.

Kui päevakorra põhipunktide arutelu kulges rahulikult, siis opositsiooni esitatud päevakorra lisapunktid, mis olid ka 16. jaanuari Puka vallavolikogu erakorralise istungi päevakorras, arutamist ei leidnud. Need hääletas koalitsioon päevakorrast maha – samuti nagu eelmisel istungil.

Erandina kuulati viie poolt- ja viie vastuhäälega ära kahe istunguile kutsutud külalise ettekanded. Olavi Kärner keskkonnaameti Põlva-Valga-Võru regioonist rääkis vee erikasutusloa nõuetest ja tähtaegadest ning Puka valla ühisveevärgi ja kanalisatsiooni hetkeseisust keskkonnaametniku pilgu läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles