Võidu tõi kolmekilone haug

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priske haugi järvest välja tõmmanud Mati Tarsalainen (paremal) tunnistas, et ilma oma noorema meeskonnaliikme abita poleks see tal õnnestunud.
Priske haugi järvest välja tõmmanud Mati Tarsalainen (paremal) tunnistas, et ilma oma noorema meeskonnaliikme abita poleks see tal õnnestunud. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Täna Tõrva linnas Veskijärve jääl peetud talvise kalapüügivõistlusele olid kogunenud kõik piirkonna kalapüügihuvilised. Püük möödus tugeval järvejääl muusika, koduõlle ja kuuma kalasupi seltsis.

Nime all Tõrva tirk 2015 peetud kalapüügivõistluse eestvedajateks olid Tõrva kultuurimaja koostöös kalameeste klubiga. Uhhaad ja kiluleiba pakkus õngitsejatele kohalik ettevõte Supelung OÜ. Võistlejate ja kaasaelajate tuju hoidis muusika ja koduõllega üleval kohalik muusik ja õpetaja Arnold Looga. 

Algselt oli võistlus plaanitud toimuma eelmisel nädalavahetusel, kuid kehvade jääolude tõttu lükati üritus igaks juhuks nädala võrra edasi. Vaatamata tänasele nullist kõrgemale temperatuurinäidule oli järve kattev jää üle ootuste tugev. "Kohati oli jää isegi nii 25 sentimeetrit paks," ütles võistlusel kohtunikurolli täitnud Valev Elerand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles