Autod kimavad jääle kihutama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod kimavad jääle kihutama.
Autod kimavad jääle kihutama. Foto: Argo Nurs

Laupäeval saab Otepääl teoks harrastajatele mõeldud autospordivõistlus Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2015, andsid teada korraldajad S.M.A. Racing MTÜst. Tegu on Eesti Autospordiliidus registreeritud autode kiirusvõistlusega.

Võistlus leiab aset üldiseks liikluseks suletud teel. Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2015 võistlusrada ja hoolduskeskus asuvad Otepää vallas.

Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2015 võistluste juht Marko Koosa ütles, et umbes 3,2kilomeetrine võistlusrada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga. «Otepää talvine Rahvasprint kutsuti ellu, sest Kagu-Eestis on talvisel perioodil harrastajatele mõeldud autospordiüritusi vähe ning Otepää piirkonnas on talvine võidusõit saanud toredaks traditsiooniks.»

Suvine rahvasprint Otepääl on juba toimunud juba mitmel suvel ning nüüd on võetud eesmärgiks muuta ka talvine rahvasprint traditsiooniliseks võistluseks talvepealinnas, kus prestiižne osaleda ja mida on huvitav vaadata.

Parimad piloodid saavad auhinnaks suured karikad ja vahuveinid. Toetajate välja pandud auhinnalaud jagatakse kiiremate võistlejate vahel ning mitu eriauhinda läheb loosi kõigi osalejate vahel. Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2015 auhinnalaua eest on hoolitsenud paljud kohaliklud ettevõtted, õla on alla pannud ka Otepää vald.

Võistlustele saab registreeruda Eesti Autospordi Liidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles