Poodlejad annetasid mitu tuhat eurot

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla ravijuhile Kristel Kivisillale (vasakul) annab kampaaniaga kogutud toetussumma tšeki üle Valga Selveri juhataja Esta Järve.
Valga haigla ravijuhile Kristel Kivisillale (vasakul) annab kampaaniaga kogutud toetussumma tšeki üle Valga Selveri juhataja Esta Järve. Foto: Rein Säinas

Valga haigla sai neljapäeval kätte Selveris heategevuskampaaniaga kogutud toetusraha. Võrreldes mullusega on seda õige pisut enam.

Valga haiglale kogunes seekordse kampaaniaga toetusraha 3068 eurot. Neljapäeval andis Valga Selveri juhataja Esta Järve Valga haigla ravijuhile Kristel Kivisillale üle sümboolse tšeki 3068 euroga. «Võrreldes eelmise aastaga, on kogutud summa põhimõtteliselt sama suur. Sellel aastal kogunes seitse eurot rohkem,» tõdes Järve.

Toetusraha eest ostetakse Kristel Kivisilla sõnul lasteosakonda spetsiaalselt lastele mõeldud multifunktsionaalsed voodid. «Suur rõõm on see tšekk vastu võtta ja hea meel on selliste projektide üle. Voodeid on plaanis osta viis. Ühe voodi hind on umbes 1500 eurot ning Selveri kogutud raha eest saame neid kaks osta. Aitab meid ka SA Terve Valgamaa,» lisas ravijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles