Muuseumit hakkab juhtima pärandihoidja

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgse kultuuri-, haridus- ja käsitööalase kogemusega Andres Rattasepp on alates 4. veebruarist Valga muuseumi direktor.
Mitmekülgse kultuuri-, haridus- ja käsitööalase kogemusega Andres Rattasepp on alates 4. veebruarist Valga muuseumi direktor. Foto: Arvo Meeks

Valga muuseumi direktori otsingud on viimaks eduka lõpuni jõudnud. Vastne mäluasutuse juht Andres Rattasepp allkirjastas töölepingu kolmapäeval.

Valga linnavalitsuse välja kuulutatud konkursile muuseumi direktori vabale ametikohale kandideeris seekord neli soovijat. Komisjon eesotsas aselinnapea Lauri Drubinšiga valis neist muuseumi etteotsa Tallinna Pedagoogikaülikooli kunstiõpetuse ja joonestamise eriala ning Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia pärandtehnoloogia magistriõppe lõpetanud Andres Rattasepa.

«Andres Rattasepa tugevus on erialane haridus, magistrikraad pärandtehnoloogia erialal. Lisaks haridusele on tema plussid eelnevad teadmised muuseumitööst ning mitmekülgsed kogemused kunsti- ja haridusvaldkonnas,» andis Drubinš ülevaate otsuse määranud omadustest. «Tema teadmised, kogemused ja oskused on kindlasti kasulikud nii Valga muuseumile kui linnale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles