Suusavarustus sai täiendust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad
Suusad Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Olümpiakomitee (EOK) kinkis koostöös A&T Spordiga Ida-Virumaa, Lääne-Virumaa, Valgamaa ja Võrumaa põhikooliõpilastele kasutamiseks kokku 140 komplekti suuski, suusakeppe, -klambreid ja -saapaid, et edendada liikumisharrastust noorimas koolieas.

Valgamaa koolidele jagus maakondliku spordiliidu teatel 30 komplekti. Need jagunesid Tõrva gümnaasiumi, Puka keskkooli, Lüllemäe põhikooli ja Hummuli põhikooli vahel. Liidu vahendusel jõudsid need koolidesse 16. jaanuaril.

EOK liikumisharrastuse juhi Peeter Lusmägi sõnul on just suusavarustus see, millest koolides kõige rohkem puudust tuntakse. «2013. aastal läbi viidud koolide sportimistingimuste kaardistamise uuringus nimetati 11 maakonnas suusavarustust esimese asjana vastuseks küsimusele, millisest spordivahendist koolis enim puudust tunnete,» ütles Lusmägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles