Nutiseadmed toovad spordisaali elevust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumi õpetaja Tiina Lall peab eriti toredaks, et auhinna toonud ideed on juba leidnud rakendust teisteski koolides.
Valga vene gümnaasiumi õpetaja Tiina Lall peab eriti toredaks, et auhinna toonud ideed on juba leidnud rakendust teisteski koolides. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Õppemetoodika konkursil pälvis eriauhinna Valga vene gümnaasiumi õpetaja Tiina Lall, kes kehalise kasvatuse tunni nutiseadmete abil põnevamaks muudab.

Tegemist on trennides varemgi tuntud, ent koolitunnis kasutamata meetodiga, mis aitab jälgida treeningu kulgu ja saavutatut nutiseadmete abil.

«Tunnis kasutame mitut rakendust tahvelarvutiga: Daily Workout, Runtastic, Pedometer, Sport Tracker. Treeningutel olen kasutanud rakendust How To Draw. Kindlasti ei tähenda see, et tunnid oleks digitaalsed,» rõhutas Lall. «Kehalise kasvatuse tundides on oluline just liikumine ja liikumisrõõm ning nutiseadmed on lihtsalt abiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles