Kuutsekal mürisesid motokelgud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algajate klassis sõitnud Billy Toomla (44) pidi kokkuvõttes leppima kuuenda kohaga.
Algajate klassis sõitnud Billy Toomla (44) pidi kokkuvõttes leppima kuuenda kohaga. Foto: Rein Säinas

Laupäeval kogunes Kuutsemäe puhkekeskuse nõlvadele pea poolsada motospordihuvilist, et maha pidada mootorkelgukrossi Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste esimene etapp.

Mootorkelgukrossi võistlused toimuvad reeglina maastikul suletud ja spetsiaalselt selleks ettevalmistatud rajal, mille hulka kuuluvad hüpped, mäkketõusud ja langused. Arvestust peeti võistlusel viies võistlusklassis ning 600meetrist rada tuli sõita kümme minutit pluss üks ring lisaks. Profiklassis sõideti 15 minutit ning naiste klassis kuus minutit. Kohad sõideti välja kolme võistlussõidu tulemina.

Algajate klassis asus rajale võitu jahtima kuraditosina jagu mehi. Võitjana väljus sellest kadalipust Ruslan Talf, kes edestas Reio Timmi ja Markus Abramit. Algajate klass on mõeldud kõigile harrastajatele ja ilma eelneva võistluskogemuseta sõitjatele. Selle klassi üks eripära on, et hooaja kokkuvõttes esikolmikusse tulnud sõitjad peavad uuel hooajal valima võistlemiseks teise klassi, kus oma oskusi näidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles